Bemutatkozás

Cégünk, az Artonius Grafikai Stúdió 1994 óta működik a jelenlegi társasági formában.

Ügyfélkörünk a gazdasági és a kulturális élet területének meghatározó vállalkozásaiból tevődik össze. Megbízásaink többsége szűkebb pátriánkból, illetve a dunántúli régióból érkezik, de dolgozunk külföldi megrendelésre is.

Fő tevékenységünk a grafikai arculattervezés, prospektusok, könyvek, egyéb kiadványok nyomdai kivitelezése, reklámfotózás, sajtóhirdetések készítése, internetes weboldalak fejlesztése, karbantartása.

Számítógépes hátterünk Macintosh rendszeren alapul, de igény esetén Windows formátumú anyagokat is fogadunk illetve küldünk. Alvállalkozóink korszerű technikai háttérrel rendelkező magasan kvalifikált szakemberek, a marketing, a reklámfotó, a nyomdaipar területéről.

Eddig elért sikereinket nagyrészt annak köszönhetjük, hogy munkáinkban mindig egyéni stílusra törekedtünk. Tiszteljük, csodáljuk, nélkülözhetetlennek tartjuk, de ennek ellenére csak használjuk a digitális technikát. Ami hasznos eszköz, de semmi egyéb. Az emberek lelkére akarunk hatni - hitvallásunk szerint ez a dolgunk - így mi sem támaszkodhatunk csupán a számítógépekre, a gyakran visszaköszönő digitális effektusokra.

Ezért munkáinkat általában kézműves technikával alapozzuk meg. Finom merített papír, ceruza, tus, ecset, festővászon... így teremtődnek az értékek, az ember alkotta maradandó dolgok. Miután vizuálisan is testet öltött a gondolat, ezután jöhet csak a digitális technika.

Megrendelőinkkel, alvállalkozóinkkal minden körülmények között korrekt, hosszútávú és gyümölcsöző üzleti kapcsolatra törekszünk. Eddig elért sikereink, kivívott piaci pozíciónk mind azt igazolják, hogy jó úton haladunk.